Ga naar hoofdinhoud
simplex communicatiesysteem

Met het Rkop Tour simplex communicatiesysteem is het mogelijk om als gids rondleidingen te geven in musea en de stad. Dankzij het hoogwaardige simplex communicatie systeem kunt u op normale spraakvolume een grote groep bereiken zonder te schreeuwen.

Dankzij 13 kanalen en een bereik van 100-150 meter bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. De gids draagt de zender (transmitter), de luisteraars een ontvanger (receiver). Per kanaal kan er 1 zender actief zijn en kunnen tot 150 personen luisteren. 

Rkop Tour simplex communicatiesysteem

Wel of geen (simplex) terugspreeksysteem?
De Rkop Tour is er in twee versies, het simplex one-way en 2-way systeem.
De communicatiesystemen werken op een andere manier en zijn dus niet onderling te combineren.
We leggen graag het verschil uit:

Indien het simplex one-way systeem volstaat raden wij het simplex one-way systeem aan. 

Het technische verhaal:

  • 13 kanalen
  • one-way en 2-way duplex versie
  • Tot 150 meter bereik
  • 85 x 50 x 19cm
  • 85 gram
  • Ontvanger +/- 20u batterij, oplaadbaar via micro-USB
  • Zender +/- 10u batterij, oplaadbaar via micro-USB
  • 3.5mm Jack aansluiting (Bij het simplex one-way model kunt u eigen oortjes/koptelefoons gebruiken. Bij het 2-way model alleen de meegeleverde)
5/5
'Vanwege de fraaie vormgeving, gewicht en prijs heb ik gekozen voor de one-way Rkop tour. Het systeem werkt storingsvrij in de verschillende musea waar ik heb rondgeleid. Mijn ervaringen zijn bijzonder positief!'
W. Fossen (Casa dell’Arte)
Gebruiker indoor

Opladen van het simplex communicatiesysteem
Opladen van het simplex communicatiesysteem gaat via de ingebouwde micro-usb aansluiting. U kunt kiezen voor een speciale adapter of uw eigen micro-usb kabels gebruiken. Met de 10-device adapter kunt u gemakkelijk 10 (simplex) devices tegelijk opladen in één stopcontact. Met de luxe oplaad koffer kunt u tot 40 devices opladen. Bij de luxe koffer hoeft u de Rkop Tour alleen in het vakje te plaatsen waarna het opladen vanzelf gaat. Makkelijker kan niet! 
Bij de simplex startset kunt u gemakkelijk de oplader kiezen en ontvangt u een zender gratis.

Oortjes en koptelefoons
Standaard ontvangt u bij elke Rkop Tour device een gratis nekkoord en een gratis oortje met haak. Hiernaast zijn de oortjes van het communicatiesysteem te zien.
Hiermee kunt u gebruik maken van alle functies van het communicatiesysteem. Dankzij de 3.5mm jack aansluiting passen er op het one-way systeem ook eigen oortjes of koptelefoons. Bij het 2-way duplex communicatiesysteem is niet mogelijk.

Aanvullende accessoires
Standaard ontvangt u gratis een nekkoord, oortje en microfoon bij elke Rkop Tour device. Daarnaast kunt u uw set uitbreiden met diverse accessoires.

Vragen?
Heeft u vragen over het Rkop Tour rondleidingsysteem? Bel ons op 085-4018275 of vul het contactformulier in.

Rkop Tour simplex communicatiesysteem
Oortje one-way systeem
(gebruik eigen setje mogelijk)
simplex communicatiesysteem
Oortje 2-way duplex systeem
(Geen eigen oortjes mogelijk)
Back To Top